Nyheter
Gå tillbaka

Ny iOS-app till Nexa Bridge

By 13 oktober, 2020 No Comments

Idag börjar vi långsamt rulla ut en uppdatering till iOS-appen. Uppdateringen kommer att finnas på alla telefoner och surfplattor om 7 dagar. Vi har jobbat en hel del på att försöka förenkla så mycket som möjligt och samtidigt bygga in ny funktionalitet. Här nedanför listar vi de största förändringarna.

Stöd för Nexa Bridge X tillägg

I Nexa Bridge X kommer det under oktober komma något som heter tillägg. Detta är små tillägg som gör att du kan koppla ihop produkter fårn andra tillverkare till din Bridge, exempelvis Sonos och Philips Hue. Du kan således styra din Sonos-högtalare med en NEXA-sändare, om du vill. Den här uppdateringen släpps under oktober.

Historisk energiförbrukning och sensorhistorik

Din Bridge håller från och med nu hela tiden koll på vilka enheter som förbrukar ström och sammanställer sedan detta några gånger per dag. Du kommer att kunna se vilka enheter som drar mest, när på dygnet mest energiförbrukning sker och mycket mer. Sensorhistoriken gör att du kan gå tillbaka 30 dagar för att se historiska värden från ex. temperatur.

Automatiska notiser & SMS

Om du har ett vattenlarm eller brandvarnare kommer du automatiskt att få en notis när dessa larmar. Du får också en notis när batterinivån börjar gå mot 0% i en Z-Wave sensor.

Annat smått och gott

  • Ditt hem, just nu visar en ögonblicksbild över vad som händer just nu i ditt hem. Perfekt när du inte är hemma och bara vill kolla om du glömt att stänga en dörr eller släcka en lampa
  • Batterinivåer visar dina sensorer och hur mycket batteri som finns kvar, detta för att du ska kunna ligga ett steg före och byta batteriet innan det är helt slut.

Vi hoppas att du kommer att gilla den nya appen. Eventuella synpunkter eller om du behöver hjälp, kontakta support@nexa.se.