System Nexa

Styr dina prylar trådlöst, det är både bekvämt och smart!

  • Enkelt att installera
  • Envägskommunikation
  • 30 meter räckvidd
  • Alla System Nexa fungerar med varandra
Visa produkterna

Trådlöst

System Nexa kommunicerar enkelriktat på radiofrekvensen 433,92 MHz. Detta är en av de vanligaste frekvenserna inom trådlös styrning som ger en stabil och pålitlig funktion för enklare smarta hem lösningar.

Räckvidd

Räckvidden mellan sändare och mottagare i System Nexa är cirka 30 meter inomhus. Signalen går genom väggar och andra föremål men räckvidden begränsas i förhållande till antal hinder som finns i signalvägen.

Enkel installation

System Nexa är ett självlärande system vilket gör installationen mycket enkel, oftast bara ett knapptryck. Alla produkter inom systemet kommunicerar med varandra.

Smart Mode

Låt flera saker hända samtidigt, genom bara ett knapptryck

Med Smart Mode kan du spara upp till tre olika scenarion som sen enkelt aktiveras med Smart-knappen (eller annan Smart Mode sändare). Du väljer ditt scenario genom att trycka en, två eller tre gånger på Smart-knappen. Stäng av allt genom att hålla knappen intryckt en kort stund.

Med ett scenario kan du utföra flera händelser i följd med endast ett kommando, det vill säga du kan tända, dimra och släcka valfritt antal enheter samtidigt. Låt säga att du skall lägga dig i sängen och läsa. Då vill du släcka i taket, dimra fönsterlampan till 50% men samtidigt ha sänglampan i 100%. Inga problem. Du ställer in dina enheter så som du vill ha dem och sparar dem i Scenario 1. Sedan räcker det med ett tryck på Smart-knappen så har du ditt ”ligga-i-sängen-och-läsa” scenario. Hur enkelt som helst!

EASY START – EASY+ – ADVANCED

vad betyder det?

EASY START

Easy Start det bästa valet om du är nybörjare inom trådlös styrning och känner dig osäker på teknik. Dessa produkter är mycket enkla att installera och använda.

EASY+

Komplettera med Easy+ produkter om du vill göra lite mer med ditt smarta hem. Även dessa produkter är enkla att installera och använda.

ADVANCED

Dessa produkter är för fast installation. När man gör förändringar i fasta installationer skall man anlita en elinstallatör då det är viktigt att installationen utförs på ett korrekt sätt.

På alla System Nexa produkter finns en nivåindelningen på förpackningen som snabbt visar hur avancerad produkten är.

PRODUKTER

Klicka på respektive produktgrupp för att se alla produkter i gruppen.

Plug-in mottagare

Dörrklockor

Fjärrkontroller

Väggsändare

Inbyggnadsmottagare

Inbyggnadssändare

Sensorer

Övriga produkter