NEXA SÖKER

Kundtjänstmedarbetare

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som brinner för kundservice till Nexas huvudkontor i Bankeryd.

Vilka är vi?

Nexa Trading AB ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2023 ca 5,1 miljarder SEK och har ca 1050 anställda. Nexa Trading AB omsatte 2023 ca 74 miljoner SEK och har 15 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med ett systerkontor i Göteborg. Våra produkter säljs i dagsläget i 10 länder. Nexa Trading AB är ett företag som utvecklar, säljer och marknadsför produkter inom Smarta Hem, Brandskydd och Belysning.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som brinner för kundservice till Nexas huvudkontor i Bankeryd.
Du kommer att arbeta med orderhantering och support till våra kunder och säljare, främst via email och telefon. I det dagliga arbetet ingår även att ta emot pris- och leveransfrågor, avvikelser, krediteringar och returer samt att hantera dessa i vårt affärssystem Pyramid. Du kommer även arbeta och ha dialog med vårt lager på Hisingen.

Du utgår från Bankeryd men kommer även arbeta nära kollegor som sitter på ett kontor i Göteborg.
Besök och arbetsdagar kommer ibland att ske på Göteborgskontoret.

Vem är du?

Vi tror du är en person som trivs bra med att ha daglig kundkontakt samt att du är positiv och serviceinriktad. I samarbetet med andra behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt och att du har en förmåga att hålla flera arbetsprocesser i gång samtidigt. Att du är kommunikativ ser vi som en absolut förutsättning för att trivas och lyckas i rollen.

Erfarenhet av arbete inom ordermottagning/kundservice är meriterande för rollen.

Tjänsten utgör en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.

Maila din ansökan till: carl-johan.svard@nexa.se
Sista ansökningsdag: 17/5 –2024. Urval sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta VD Carl-Johan Svärd 075 24 24 724