SYSTEM NEXA

Styr dina prylar trådlöst, det är både bekvämt och smart!

  • 30 meter räckvidd
  • Enkel att installera
  • Alla System Nexa fungerar med varandra
  • Envägskommunikation
VÄLJ PRODUKT EFTER KATEGORI

SYSTEM NEXA

Ett smart sätt att styra ditt hem

Trådlös

System Nexa kommunicerar enkelriktat på radiofrekvensen 433,92 MHz. Detta är en av de vanligaste frekvenserna inom trådlös styrning som ger en stabil och pålitlig funktion för enklare smarta hem lösningar.

Räckvidd

Räckvidden mellan sändare och mottagare i System Nexa är cirka 30 meter inomhus. Signalen går genom väggar och andra föremål men räckvidden begränsas i förhållande till antal hinder som finns i signalvägen.

Enkel att installera

System Nexa är ett självlärande system vilket gör installationen mycket enkel, oftast bara ett knapptryck. Alla produkter inom systemet kommunicerar med varandra.

Mixa allt inom System Nexa

Alla produkter inom System Nexa fungerar med varandra. På så sätt kan du lätt para ihop valfri sändare med valfri mottagare eller en sändare till flera mottagare. Smart och smidigt!

SMART MODE

Låt flera saker hända samtidigt, genom bara ett knapptryck

Med Smart Mode kan du spara upp till tre olika scenarion som sen enkelt aktiveras med Smart-knappen (eller annan Smart Mode sändare). Du väljer ditt scenario genom att trycka en, två eller tre gånger på Smart-knappen. Stäng av allt genom att hålla knappen intryckt en kort stund.

Med ett scenario kan du utföra flera händelser i följd med endast ett kommando, det vill säga du kan tända, dimra och släcka valfritt antal enheter samtidigt. Låt säga att du skall lägga dig i sängen och läsa. Då vill du släcka i taket, dimra fönsterlampan till 50% men samtidigt ha sänglampan i 100%. Inga problem. Du ställer in dina enheter så som du vill ha dem och sparar dem i Scenario 1. Sedan räcker det med ett tryck på Smart-knappen så har du ditt ”ligga-i-sängen-och-läsa” scenario. Hur enkelt som helst!