NXT by Nexa

Smarta Hem når längre

Till produkterna

Längre

Med marknadens längsta räckvidd på upp till 300 m (P2P) nås alla utrymmen inne i huset och ute på tomten, utan att behöva bygga meshnätverk.

Säkrare

Alla NXT-enheter har krypterad tvåvägskommunikation som säkerställer att informationen kommer fram och eliminerar risken för störningar.

Enklare

Precis som System Nexa är NXT ett självlärande system. Med funktionen X-link kan mottagaren programmeras även efter installation via strömbrytaren.

MARKNADENS LÄNGSTA RÄCKVIDD

Nu får du helt nya möjligheter att nå utrymmen som du tidigare inte kunnat nå trådlöst. NXT by Nexa ger dig en räckvidd på upp till 300 meter punkt till punkt, utan mesh-nätverk. Nya smarta lösningar som du inte trodde var möjliga finns nu inom räckhåll.

NXT HOME

NXT Home är anpassad för konsumentmarknaden, och finns att köpa i detaljhandeln. Alla NXT by Nexas fördelar med extra lång räckvidd och säkerhet i form av krypterad tvåvägskommunikation finns i NXT Home produkterna.

NXT Homes väggsändare är batteridrivna och finns i två utföranden, med 1 respektive 2 kanaler. De monteras enkelt på en plan yta med självhäftande tejp eller med skruv ovanpå en väggdosa. Inbyggnadsmottagarna finns som på/av och dimmer.

NXT Home produkter