NXT by Nexa

Smarta Hem når längre

Till produkterna

Längre

Med marknadens längsta räckvidd på upp till 300 m (P2P) nås alla utrymmen inne i huset och ute på tomten, utan att behöva bygga meshnätverk.

Säkrare

Alla NXT-enheter har krypterad tvåvägskommunikation som säkerställer att informationen kommer fram och eliminerar risken för störningar.

Enklare

Precis som System Nexa är NXT ett självlärande system. Med funktionen X-link kan mottagaren programmeras även efter installation via strömbrytaren.

MARKNADENS LÄNGSTA RÄCKVIDD

Nu får du helt nya möjligheter att nå utrymmen som du tidigare inte kunnat nå trådlöst. NXT by Nexa ger dig en räckvidd på upp till 300 meter punkt till punkt, utan mesh-nätverk. Nya smarta lösningar som du inte trodde var möjliga finns nu inom räckhåll.

NXT PROFESSIONAL

NXT Professional är speciellt framtagna för att passa proffsmarknaden. Extra många minnesplatser, stor lastbarhet, energimätning och snabb programmering med X-Link är egenskaper som uppskattas av installatör/elektriker.

I sortimentet finns bland annat inbyggnadsdimmer med bakkantsstyrning anpassad för LED-belysning upp till 100 W.
Relämottagaren klarar laster upp till 2300 W och har ingång för befintlig strömbrytare.

NXT Proffesional produkter

Vi på NEXA anser att dagens radioprotokoll och kommunikation för Smarta Hem inte håller måttet när det kommer till räckvidd, enkelhet och säkerhet, så vi utvecklade NXT by Nexa – trådlös teknik du kan lita på. Eftersom vi har full kontroll på hela kedjan, kan du också lita på att alltid få 100 procent professionell support.

Med NXT by Nexa kan du som installatör erbjuda dina kunder nya smarta lösningar som förenklar deras vardag – lösningar de kanske inte trodde var möjliga.

Exempel på smarta lösningar med NXT
Vill du veta mer om NXT? Kontakta oss